Anettes Fotvård Happy Feet

Ibland behöver fötterna få sig en rejäl översyn, inte minst kan jag skriva under på detta efter att ha jobbat i skogen hela sommaren i varma och tunga skor som inte gjorde gott för fötterna. Det har varit långa arbetspass, varmt och hårt, men jag gillar kroppsarbete och jag har mått väl av det här jobbet, fast så var det ju det att fötterna tog stryk. Det finns ett fotvårdsinstitut som erbjuder fotvård och medicinsk fotvård i Nyköping, ett företag som heter Anettes Fotvård Happy Feet.  

Jag har gått dit och fått hjälp både med att slipa bort förhårdnader och jag har fått fötterna insmorda med en mjukgörande salva och det blev samtidigt som en massage som kändes väldigt gott, och så fick jag rådet att köpa mig ett par andra arbetsskor. Jag har gått till Anettes Fotvård Happy Feet några gånger för fötterna behövde intensivvård. Nu är fötterna bättre och jag har ett par underbart bekväma skor när jag arbetar. Den mesta av fotvården kan jag nu göra hemma, men jag ska tillbaks till Anettes Fotvård Happy Feet om någon vecka, mest för en efterkontroll. Det här med möjligheten till att få fotvård eller medicinsk fotvård i Nyköping är något fler borde få upp ögonen för. Det är lätt att slarva med att ta hand om sina fötter, vilket är tråkigt, för de flesta fotproblem hade kunnat undvikas med lite förebyggande åtgärder. När problemen väl har kommit får man vara glad för att det finns hjälp att få i form av fotvård eller medicinsk fotvård här i Nyköping. Mår fötterna bra märks det i hela kroppen, och det omvända förhållandet gäller likaså!